|| ||

Van A naar Beter …

Roestvrij Taal 20 mei 2015

Van A naar Beter …

Misschien heb je het al gehoord: Roestvrij Taal gaat verhuizen! Na zes jaar aan de Losplaats, verhuizen we binnenkort naar de Velmolenweg 153 in Uden. Hemelsbreed slechts op een steenworp afstand van waar we nu zitten, maar voor ons een wereld van verschil. Een eigen plek op een toplocatie!

Na de verhuizing werken we vanuit een prachtig kantoor aan de rand van Uden, dicht bij de A50, met volop parkeergelegenheid. Niet alleen krijgen we allemaal meer werkruimte; ook qua voorzieningen gaan we erop vooruit. Faciliteiten die we nu nog delen – zoals de keuken, toiletfaciliteiten en archiefruimte – hebben we straks helemaal voor onszelf. Net zoals onze spreekkamer, waar we je straks graag ontvangen.

We houden je op de hoogte!
Maar eerst steken we de handen uit de mouwen om ons nieuwe kantoor helemaal naar onze zin te maken. Samen met PINX werken we momenteel aan een fris en inspirerend interieur. Benieuwd naar de vorderingen? Via onze Facebookpagina houden we je op de hoogte. We verwachten in of net na deze zomer de verhuisdozen uit te pakken. Als het zover is, hoor je dat natuurlijk van ons. Wij kunnen haast niet wachten!


Ons nieuwe onderkomen aan de Velmolenweg 153:


« terug naar het overzicht