Stage / afstudeeropdracht AI en contentcreatie

solliciteer direct
16-40 uur
per week
Hbo / wo
vooropleiding
25/10/2024
sluitingsdatum

Tekstschrijven en AI: een gouden combi. Tenminste … als je de techniek optimaal weet in te zetten. Tijdens deze stage onderzoek jij hoe we dat bij Roestvrijtaal nóg beter kunnen doen. Ondertussen krijg je een unieke kijk achter de schermen bij het bekendste tekstbureau in arbeidsmarktcommunicatie. Een waardevolle toevoeging aan jouw cv!

Kies jouw stageopdracht 👇

1. Optimalisatie van AI-gestuurde contentcreatie met menselijke input
Onderzoeksvraag: Hoe kan de samenwerking tussen ChatGPT en tekstschrijvers verbeterd worden voor effectievere content? Als stagiair ontdek je hoe AI en mensen samen de beste content maken. Je vindt de perfecte balans tussen AI en menselijke input en ontwikkelt richtlijnen voor een optimale samenwerking.

2. Businessmodel voor de integratie van AI in onze diensten
Onderzoeksvraag: Hoe creëren we een duurzaam en winstgevend model dat AI en menselijke kracht combineert? Duik in de markt van AI-contentcreatie, identificeer kansen en uitdagingen, en ontwerp een businessmodel dat zowel AI als menselijke talenten benut. Ook ontwikkel je strategieën voor prijsstelling, marketing en klantbehoud.

3. Evaluatie van de klanttevredenheid bij de inzet van AI
Onderzoeksvraag: Welke invloed heeft de inzet van AI op de klanttevredenheid en -loyaliteit? En wat is vanuit dat perspectief de ideale mix van AI en menselijke expertise bij contentcreatie? Gebruik enquêtes, interviews en case studies om aanbevelingen te doen voor verbetering en onderscheidende strategieën.

Liever aan de slag met een andere opdracht of onderzoeksvraag? Dat mag ook! We denken graag met je mee, zodat je (afstudeer)stage goed aansluit bij je studie én bij de praktijk van Roestvrijtaal. Het aantal uur, de duur van de stage en de startdatum bepalen we in overleg.

Dit krijg je ervoor terug

💰 Een stagevergoeding van € 350 tot € 500 per maand.
💜 Een geweldig team. Je bent van harte welkom bij onze pauzewandelingen, uitjes en inspiratiesessies.
📚 Goede begeleiding van de AI-werkgroep: Puk, Marlon en Kittie.
🏆 Eer van je werk. Kom jij met goede verbeteringen? Dan passen we die direct toe in de praktijk.
🌍 Veel flexibiliteit: je kunt zowel thuis werken als op ons kantoor in Uden (met een bushalte naast de deur).

Deze stage past bij jou als je …

✅ Een relevante hbo- of wo-opleiding volgt, bijvoorbeeld op het gebied van AI, business innovation, creative business, communicatie of marketing.
✅ Onderzoek wilt combineren met praktische toepassingen.
✅ Nieuwsgierig bent naar de wereld van AI en contentcreatie.

Kom jij onze AI-werkgroep versterken? Kittie, Marlon en Puk kijken uit naar je komst!

Meer info & solliciteren

Wil je meer weten over ons bureau? Struin gerust door onze website, LinkedIn en Insta. Solliciteren kan tot en met 25 oktober via de onderstaande button of door een e-mail te sturen naar kittie@roestvrijtaal.nl. Heb je nog vragen over de stage? Bel/app Kittie op 06 – 46 12 44 86.

solliciteer direct
Vragen over de inhoud van deze vacature of over de sollicitatieprocedure?
Kittie Spierings , directeur-eigenaar
t06 46 12 44 86

Maak alvast kennis met je collega's

Van het Brabantse platteland tot vulkanen in Midden-Amerika. Goede verhalen vindt deze reislustige levensgenieter overal. Haar doel: ze zo opschrijven dat ze je raken.

Puk Jansen
tekstschrijver
Josje van Seeters

Enthousiaste verteller, die graag haar eigen research doet. Het mooiste moment van een training? Als het lampje boven iemands hoofd gaat branden door een nieuw inzicht.

Josje van Seeters
trainer en tekstschrijver
Stefan Hultermans, tekstschrijver

Heeft al zo lang een PSV-seizoenkaart dat hij legendes als Gullit, Romário en Nilis nog zag spelen. Is zelf legendarisch als SEO-specialist, gangmaker en bootcampinstructeur.

Stefan Hultermans
tekstschrijver

Solliciteer direct

Vul hieronder je gegevens in en upload je motivatie en cv. Uiterlijk één week na de uiterste reactiedatum ontvang je een reactie van ons.